Utorak, 16 Aprila, 2024

Nakon spekulacija: Pilar Rubio otkriva Istine o braku sa nogometašem Sergio Ramosom

Najčitanije objave

Nakon nekoliko mjeseci nagađanja i špekulacija o stanju u njihovom braku, TV voditeljica i manekenka Pilar Rubio (45) odlučila je prekinuti tišinu i konačno otkriti istinu o svojoj vezi s proslavljenim fudbalerom Serhiom Ramosom.

Jedna od najzapaženijih i najbogatijih supruga fudbalera postala je predmet mnogih naslova u tabloidima proteklih mjeseci zbog navodnih problema u braku s fudbalerom iz Seville i bivšim igračem Reala, s kojim dijeli četvero djece. Izrazila je razočaranje u svoje kolege koji su objavljivali neistinite informacije.

“Te glasine dolaze od mojih kolega u industriji, koje smatram svojim ravnopravnim kolegama, no vjerujem da bi i oni trebali gledati na mene na isti način. Ne mogu me opisivati kao nekog koga ne poznaju. Pitajte mene”, rekla je Pilar i dodala:

“Moj suprug je temelj mog života. On je moja podrška i otac moje djece. Imamo prekrasnu obitelj punu ljubavi”, nastavila je Pilar Rubio.

Televizijska zvijezda objasnila je da iako provode dane odvojeno, to ne znači da njihova veza prolazi kroz teškoće:

“Treba li par provoditi cijeli dan zajedno? To je zastarjelo i seksističko.”

Pilar Rubio nema namjeru zapostaviti svoju profesionalnu karijeru unatoč izazovima usklađivanja posla i obiteljskog života.

“Ako sam u Sevilli, a moram putovati u Madrid ili Los Angeles, jednostavno uzmem avion i riješim to. Neovisna sam i to me čini sretnom i samopouzdanom. Živim gdje god treba. Ako trebam otići živjeti u Arabiju ili Kinu, nije mi važno. Pogledam raspored noćnih letova i za šest sati sam u Madridu. Za mene nema granica. Trenutno sam sa svojom djecom i suprugom gdje god to bilo potrebno”, istaknula je Rubio.

Bivši Realov igrač u braku je sa svojom osam godina starijom suprugom od 2019. godine. Upoznali su se 2012. godine. Mnogi smatraju ovaj par uzorom te su ih često proglašavali najzgodnijim supružnicima u svijetu slavnih. Imaju četiri sina. Najstariji, Sergio, rođen je 2014. godine, zatim je stigao Marco godinu dana kasnije, a Alejandro 2018. godine. Najmlađi sin, Maksimo, stigao je na svijet 2020. godine.

Inače, Pilar Rubio smatra se jednom od najbogatijih supruga fudbalera. Jedina koja je bogatija od nje jest Victoria Beckham. Prema istraživanju “Gambling Zone”, njezino se bogatstvo procjenjuje na 55 milijuna eura. Prije nego što je postala TV zvijezda, brineta je bila model u Španjolskoj i radila je za neke od najpoznatijih brendova donjeg rublja.

Najnovije objave