Subota, 2 Marta, 2024

Najnovija Super Bowl reklama zabavila publiku: Rachel zaboravila Rossa (VIDEO)

Najčitanije objave

David i Victoria Beckham već su prošle sedmice na spektakularan način najavili svoj nastup u Super Bowl reklami za Uber Eats zajedno s Jennifer Aniston. Sada je reklama konačno objavljena, otkrivajući i ostale poznate face poput Davida Schwimmera, Jelly Rolla i Ushera. Kao što znamo, Super Bowl predstavlja vrhunsko sportsko natjecanje u Americi, koje često nadmašuje i samu utakmicu američkog nogometa svojim glazbenim nastupima te reklamama u kojima se pojavljuju najveće svjetske zvijezde.

U urnebesnoj reklami svjedočimo Jennifer na setu zahvaljujući asistentici što joj je donijela Uber Eats vrećicu. “Nisam znala da Uber Eats ima toliko ponude, moram si to zapamtiti”, komentira asistentica, na što Jen odgovara: “Pa znate što kažu, da bi zapamtili nešto novo, morate nešto staro zaboraviti kako biste napravili mjesta.” U tom trenutku u scenu ulazi David Schwimmer, poznat kao Ross iz serije Prijatelji. Jennifer se obraća Schwimmeru, ali iznenađujuće ne može se sjetiti tko je on.

Sama suština reklame leži u tome da se sve može zaboraviti, ali Uber Eats nikada neće biti zaboravljen. Tako pratimo Beckhame kako se trude prisjetiti imena grupe u kojoj je Victoria nekada bila članica. “Sjećaš se kad si bila Pepper Lady?”, pita David, na što Victoria odgovara: “Mislila sam da smo bili Cinnamon Sisters?”. Potom slijedi niz pokušaja prisjećanja imena, nabrajajući različite začine. Reper Jelly Roll je urnebesan kad se ne može sjetiti porijekla svojih tetovaža na licu. “Je li mi netko crtao po licu?”, pita reper dok Uber Eats vrećica mirno stoji pored njega.

Super Bowl reklame su postale prava atrakcija, a mi smo izdvojili one koje s nestrpljenjem iščekujemo. Podsjetimo, natjecanje će se održati u nedjelju, a nastupit će i Usher. On je možda najsmješniji dio reklame za Uber Eats. Pojavljuje se na samom kraju, tijekom proba za nastup, i izjavljuje: “Nadam se da ću jednog dana nastupati na Super Bowlu”, sugerirajući da je privremeno zaboravio da će već nastupiti.

Najnovije objave