Ponedjeljak, 22 Aprila, 2024

Miss Ukrajine Anastasiia Lenna hrabro brani Ukrajinu

Najčitanije objave

Nastavljamo pronalaziti nevjerojatne heroje u ukrajinskoj obrani zemlje od Rusije, vrijeme je da upoznate Miss Ukrajine: Anastasiia Lenna.

Već smo vidjeli kako urbane legende ‘Duh iz Kijeva’ i ‘Ukrajinski demon’ preuzimaju internet nudeći nadu cijelom svijetu. Međutim, zaboravljamo da mnoge žene također brane svoju zemlju od ruske invazije. Rat ne pravi razliku između društvenog statusa ili bogatstva, apsolutno svaka ukrajinska duša trenutno pokušava pomoći na bilo koji način. Oni koji se ne bore također nude pomoć kroz humanitarnu pomoć. Međutim, ima i mnogo žena koje su spremne umrijeti boreći se za svoju zemlju.

Anastasiie Lenne, koja je nedavno objavila sliku na kojoj pozira sa puškom neposredno prije nego što se pridružila ukrajinskim oružanim snagama u borbi protiv Rusa. Ona je samo jedna od hiljade žena koje su dio ukrajinskih vojnih snaga. Zapravo, zemlja ima najveću žensku vojnu silu na svijetu sa 36.000 jakih žena koje su savršeno obučene za ubijanje. Iako je nepoznato je li Anastasiia dio ove vojne snage, ona je godinama objavljivala slike s vježbi gađanja na svom osobnom Instagram računu. Što znači da barem zna koristiti jednu od tih automatskih pušaka.

Osim doprinosa na bojnom polju, Anastasiia Lenna je također vrlo aktivna na svojim društvenim mrežama dijeleći priče koje podržavaju svoju zemlju. Kritičari odmah skaču protiv slika koje ona objavljuje s puškama, ali ne shvaćaju da bi ona zapravo mogla biti dio ženske vojne snage u Ukrajini. Bilo da se bori ili ne, važno je primijetiti prisutnost žena iz Ukrajine u ovom sukobu. Nisu samo muškarci ti koji čine sve što je u njihovoj moći da se bore, žene su također veliki dio ove obrane demokratske zemlje Ukrajine.

Najnovije objave