Ponedjeljak, 22 Jula, 2024

Marija Omaljev Grbić pohvalila se svojom malom trendsetericom

Najčitanije objave

Kako bi i njezini prijatelji i članovi obitelji, ali i mnogobrojni obožavatelji od kojih je udaljena hiljadama kilometara, mogli kao i ona uživati u neodoljivoj Billie, poznata glumica Marija Omaljev Grbić svako ih malo oduševi novom fotografijom svoje nasljednice.

Još nekoliko dana ostaje do trenutka u kojem će malena Billie Grbić napuniti četiri mjeseca života, a tokom tog perioda unijela je pravu radost u dom poznatog glumačkog para Marije Omaljev Grbić i Miraja Grbića.

Na svom Instagram Storyju ponosna se majka pohvalila neodoljivom nasljednicom, koju je i ovoga puta dotjerala za novu fotografiju. Na njoj

Billie Grbić nosi ružičasto odijelce i niko joj ne može odoljeti
Billie Grbić nosi ružičasto odijelce i niko joj ne može odoljeti
.

Malena Billie uistinu je unijela radost u dom Grbićevih u Los Angelesu, u koji su se njezini roditelji doselili još 2013. godine u potrazi za svojim američkim snom. Kako bi i njihovi najdraži članovi obitelji, ali i mnogobrojni prijatelji bili u toku i vidjeli kako Billie raste i izgleda, Marija Omaljev Grbić fotografije svoje mezimice povremeno objavi na svom profilu na Instagramu.

Našim gledateljima bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić i dalje je najpoznatiji po ulozi Čombe u hit seriji ‘Lud, zbunjen, normalan’. Posljednjih godina gradi karijeru u Hollywoodu i već je ostvario nekoliko manjih uloga u američkim serijama i filmovima.

Najnovije objave