Utorak, 25 Juna, 2024

Livina Tanović, kćerka našeg oskarovca, snimila prvi album

Najčitanije objave

“If I had wings” je naziv prvog albuma Livine Tanović, kćerke poznatog bh. režisera Danisa Tanovića i Majlis De Ruder (Maelys De Rudder).

Album sadrži šest pjesama na engleskom jeziku: “If I had wings”, “The girl who folded herself”, “Little Bird”, “Grown Shy”, “Melancholy” i “Wings”.

Povodom izlaska albuma, sama Livina Tanović se oglasila na svom Instagram profilu zahvalivši se porodici, prijateljima i svom mentoru Florianu.

“Objavljen je! Kakva je samo avantura bila snimati ovaj EP. Sa ‘If I had wings’ željela sam pokazati sebi i svijetu šta sam sposobna uraditi. U tom procesu naučila sam mnogo o sebi, ali to ne bih mogla bez podrške i saradnje s talentovanom i velikodušnom grupom ljudi”, poručila je Livina svojim pratiocima.

Livina Tanović je također poznata kao glumica i model. Prije nego što se posvetila muzici, bila je aktivna u modnoj industriji, a također je igrala u nekoliko filmova. Poznata je i po svojoj aktivnosti na društvenim mrežama, gdje često dijeli slike i informacije o svom životu, putovanjima i umjetničkom radu.

Pored Livine, Danis i Maelys imaju još četvero djece – dva sina i dvije kćerke. Porodica slavnog režisera živi u Sarajevu.

Najnovije objave