Ponedjeljak, 24 Juna, 2024

Lejla Filipović supruga Tarika Filipovića pohvalila se rezultatima novog estetskog zahvata

Najčitanije objave

Supruga popularnog glumca i tv voditelja Tarika Filipovića, bivša Miss Hrvatske Lejla Filipović (45), otkrila je da je bila na estetskom tretmanu.

U svojim pričama na Instagramu objavila je fotografiju na kojoj se pohvalila i rezultatima, a priznala je kako je o tome dugo razmišljala.

“Nakon dugog razmišljanja sam se odlučila za puder obrve. Zadržali smo moj prirodan oblik i samo popunili dio koji inače sama iscrtam olovkom”, napisala je preko fotografije koju možete pogledati u našoj galeriji.

“Tretman je bezbolan i traje između sat i dva “, dodala je te je napisala i kako će joj obrve za sedam dana posvijetliti do nijanse njezine kose.

Bivšoj misici zahvati uljepšavanja nisu strani, i otvoreno je priznala da se s 23 godine podvrgnula korekciji nosa i to isključivo iz estetskih razloga.

Ipak, tvrdi da besprijekoran ten duguje genetici i dugogodišnjoj njezi kože.

“Nisam čekala baš ove moje godine da se posvetim tome, nego je to krenulo još u dvadesetima. Tako da evo savjet ženama da ne čekaju da dođu u neke godine da onda krenu”, kazala je za IN Magazin.

“Bore su tu, nećemo se lagat! Podočnjaci uvijek. Recimo imam strašno izražene podočnjake i tamne, srećom hvala Bogu na korektoru. To je ono bez čega ne mogu”, dodala je.

Podsjetimo, Lejla je titulom misice okrunjena 1998. godine, a njezina pobjeda ostala je upamćena po skandaloznom oduzimanju krune, koja joj je na kraju ipak vraćena i predstavljala je Hrvatsku na svjetskom izboru u San Cityju.

Od tada se redovito pojavljivala i kao model u kampanjama domaćih modnih brendova koje još uvijek snima.

Najnovije objave