Petak, 14 Juna, 2024

Imaju tri prsta, jajašca u sebi i nepoznatu DNK. Historiju će trebati ponovno pisati‘

Najčitanije objave

Istaknuti stručnjak za NLO-e, Jaime Maussan, održao je zapanjujuću prezentaciju u meksičkom Kongresu, otkrivši dva navodno “neljudska” tijela, nazvana Nazca mumije, za koja se tvrdi da su stara 1000 godina, prenose mediji. Tijekom ovog događaja, Maussan, poznat po svojim desetljećima dugim istraživanjima izvanzemaljskih fenomena, udružio je snage sa znanstvenicima kako bi otkrio misteriozna trupla. Ona su navodno izvađena iz rudnika u Cuscu u Peruu, a tvrdnje istraživača izazvale su veliko zanimanje.

Zapanjuje tvrdnja da ta tijela imaju genetski sastav koji se čak 30 posto razlikuje od sastava ljudskih bića. Datiranje ugljikom koje je provelo Nacionalno autonomno sveučilište Meksika (UNAM) potvrdilo je da su tijela, koja imaju prepoznatljive šake i stopala s tri prsta, doista starija od 1000 godina.

Tijela imaju humanoidni oblik, ali i karakteristične značajke, poput uvučenog vrata i izduženih lubanja, za što je rečeno da imaju “karakteristike” koje više podsjećaju na ptice, piše meksičko izdanje El Paisa, a prenosi The Economic Times. Osim toga, ustanovljeno je da imaju jake, ali lagane kosti te da im nedostaju zubi.

Nadalje, stručnjaci su utvrdili da je jedno od tih bića nosilo jajašca s embrijima unutra te da je imalo implantate od metala kadmija i osmija.

“Ovi primjerci nisu dio naše zemaljske evolucije… Ovo nisu bića koja su pronađena nakon rušenja NLO-a. Pronađena su u rudnicima dijatomeja (algi) i kasnije su fosilizirana. Jesu li vanzemaljci ili ne, ne znamo, ali bili su inteligentni i živjeli su s nama. Trebali bi ponovno napisati povijest”, rekao je Jaime Maussan, govoreći pod prisegom

Prezentacija u meksičkom Kongresu izazvala je veliku pozornost, a nazočili su razni meksički i američki dužnosnici, uključujući Ryana Gravesa, umirovljenog direktora američke mornarice i bivšeg mornaričkog pilota koji je ranije svjedočio o viđenjima neidentificiranih zračnih pojava (UAP, nekadašnji NLO) i vladinoj klasifikaciji.

Treba napomenuti da ovo nije prvi put da je Jaime Maussan otkrio navodna “izvanzemaljska” tijela. Godine 2015. predstavio je još jedno mumificirano tijelo, za koje se tvrdilo da je izvanzemaljskog podrijetla, a koje je otkriveno u blizini Nazca linija, niza geoglifa u Peruu, poznatih po svojoj gigantskoj veličini i zagonetnosti.

Najnovije objave