Petak, 14 Juna, 2024

Halftime Show za pamćenje: Dr. Dre, Snoop Dogg, Kendrick Lamar, Mary J. Blige, Eminem i 50 Cent nastupili su u poluvremenu Super Bowla 2022.

Najčitanije objave

U poluvremenu jednog od najgledanijih sportskih događaja sezone, Super Bowla, ove je godine nastupila najstarija ekipa izvođača dosad, koji zajedno imaju 286 godina, piše Daily Mail.

Show je otvorio legendarni reper i producent Dr. Dre (56), kojemu su se na pozornici prvo pridružili Snoop Dogg (50) i Kendrick Lamar (34), a zatim su nastupili i Mary J. Blidge (51), Eminem (49) te 50 Cent (46).

Dre je inače odgovoran za uspješne karijere Snoopa, Eminema, 50 Centa i Lamara, a producirao je i jedan od najvećih hitova Mary J. Blidge, pjesmu “Family Affair”.

Svih šestoro izvođača zajedno teže 983 miliona dolara.

Inače, sve do početka 1990-ih na poluvremenu Super Bowla nastupali su orkestri lokalnih sveučilišta ili srednjih škola, a prekretnica se dogodila 1993. godine, kada je nastupio Michael Jackson. Jackson je otpjevao miks svojih najvećih hitova okružen s 3500 dječaka i djevojčica.

Nakon toga na pozornici Super Bowla nastupale su brojne globalne zvijezde muzičke industrije, kao što su Rolling Stonesi, Bruce Springsteen, Madonna, Beyonce, Shakira, Red Hot Chili Peppers, Britney Spears, Lady Gaga, Katy Perry, Paul McCartney, Coldplay, The Weeknd i mnogi drugi.

(Showbuzz)

Najnovije objave