Utorak, 16 Jula, 2024

Fedde Le Grand, Mark Knight, Mahmut Orhan i Plastik Funk u martu na Jahorini

Najčitanije objave

Zvučna svjetska DJ imena, uz podršku dokazanih regionalnih i domaćih izvođača, u martu će nastupiti na dvodnevnom Brodolom Winter Magic eventu na olimpijskoj planini Jahorini.

Brodolom je prvi tematski koncept eventa u Bosni i Hercegovini koji je dugogodišnjim prisustvom postao prepoznatljiv u cijelom regionu. Muzički spektakl, koji je do sada ugostio neka od najvećih svjetskih imena elektronske muzike, ove godine će se po prvi put odigrati u magičnom ambijentu olimpijske planine. Jahorina bilježi fantastičnu zimsku sezonu u okviru koje je na svojim ski stazama ugostila više od 300.000 skijaša koji su pored sjajnog skijanja uživali i u odličnoj zabavi i Warm up najavnim žurkama za spektakl koji nas očekuje.

Olimpijski centar Jahorina i organizatori Brodoloma za 11. i 12. mart pripremaju nesvakidašnji vikend doživljaj za pobornike elektronske muzike sa impozantnom listom izvođača. Naime, već u petak 11. marta publiku očekuju nastupi svjetskih i regionalno poznatih DJ-eva. Te noći zimsku magiju na bini će stvarati Mark Knight, Mahmut Orhan, After Affair, Andrew Meller, Kristijan Molnar i Drop Department.

Podjednako impozantna lista publiku očekuje i dan poslije, u subotu 12. marta, kada će na stage izaći Fedde Le Grand, Plastik Funk, The Provincials, Alexander De Funk, Nebs Jack, Petar Dundov i DJ Jock.

Tokom 15 godina, koliko Brodolom priređuje fenomenalne zabave uz svjetska DJ imena i nezaboravan audio-vizuelni ugođaj, više od 60 hiljada gostiju uživalo je u ovim sjajnim eventima. „Winter Magic“ u martu stiže kao kruna dugogodišnjeg rada.

Ulaznice za Brodolom mogu se naći na KupiKartu.Ba, saopćeno je iz Olimpijskog centra Jahorina.

Najnovije objave