Ponedjeljak, 22 Aprila, 2024

Exit: Sljedeće godine dva izdanja festivala ‘No Sleep’ u Beogradu

Najčitanije objave

Festival “No Sleep”, poslije dvogodišnje pauze, održat će se u dva izdanja sljedeće godine u Beogradu, saopćio je organizator Exit, javlja agencija Beta.

“No Sleep” je početkom 2020. godine na dodjeli Evropskih festivalskih nagrada dobio priznanje za “najbolji novi evropski festival”, ali taj uspeh zbog nije pandemije nije obilježen.

“Upravo zbog toga će iduće godine, pored redovnog termina u novembru, biti održano i dodatno, slavljeničko izdanje 8. i 9. aprila 2022. Lokacija ostaje Luka Beograd, ali ovog puta u novom, još većem i spektakularnijem hangaru Matrez, čija brutalistička arhitektura oduzima dah već na prvi pogled”, navodi se u saopćenju.

Na “No Sleep” festivalu naredne godine nastupit će Nina Kraviz, DJ Zak Khutoretsky DVS1, a u Srbiji će po prvi put nastupiti DJ Bone.

Dvodnevne ulaznice za “No Sleep” festival biće u prodaji od ponedjeljka, 27. decembra u podne, po preliminarnoj “early-bird” cijeni od samo 1.990 dinara, dok će cijena dvodnevnih VIP ulaznica biti 3.990 dinara.

Količina ulaznica po ovim cijenama biće ograničena, a moći će da se kupe putem prodajne mreže “Gigs Tix”.

Za kupce koji još nisu refundirali “No Sleep till EXIT” ulaznice mogu za ulaznice kupljene po cijeni od 490 do 690 dinara da biraju jedan festivalski dan u klubu Drugstore, a za ulaznice kupljene po cijeni od 890 do 1.590 dinara na raspolaganju im je jedan dan u hangaru Matrez.

Za VIP ulaznice po cijeni od 1.990 dinara i više, posjetioci mogu da biraju jedan VIP festivalski dan u hangaru Matrez.

“Proces registracije za dan po izboru biće definisan naknadno, poslije objave programa drugog dana festivala. Ako im ne odgovaraju novi datumi i opcije, svi kupci ‘No Sleep till EXIT’ ulaznica moći će da refundiraju ulaznice. Više informacija o procesu refunda biće objavljeno u ponedjeljak, 27. decembra na ‘Gigs Tix'”, dodaje se.

Najnovije objave