Subota, 2 Marta, 2024

Evo zašto oca Dua Lipe zovu kosovski George Clooney

Najčitanije objave

Pjevačica Dua Lipa ovog ljeta će održati dva koncerta u Hrvatskoj, pa je pravi trenutak da vam otkrijemo od koga je naslijedila tako dobar genetski materijal.

Dua Lipa, pjevačica albanskog porijekla, često dijeli fotografije sa svojim ocem Dukađinom na svom Instagram profilu, a fanovi su oduševljeni njegovim izgledom.

“Moj tata je uvijek uz mene. Iako sada u Londonu imam veliki menadžment oko sebe, uvijek je u blizini i uvijek mi pomaže. Moja mama također aktivno sudjeluje u svemu što radim. Stvarno uživam u tome što mi je obitelj blizu, posebno kada puno putujem i imam česte nastupe,” izjavila je Dua Lipa u jednom intervjuu.

Podsjetimo, njeni roditelji su zbog rata devedesetih godina napustili Kosovo i preselili se u London, gdje je Dua Lipa rođena. Vratili su se na Kosovo 2008. godine, dok se Dua Lipa sa 15 godina, uz odobrenje roditelja, vratila u London kako bi postala poznata pjevačica. Nedavno je u intervjuu objasnila kako zbog svojih iskustava s Kosovom podržava palestinski narod i pozvala na prekid vatre u Gazi.

Najnovije objave