Srijeda, 24 Aprila, 2024

Edo Maajka se vraća na scenu u velikom stilu

Najčitanije objave

Edo Maajka je osvojio Rock&Off kipić za Rap&Off izvođača, a album “Moćno” nominiran je za nagradu Porin u kategoriji Najbolji album hip-hop glazbe.

Edo predstavlja video spot za pjesmu ‘Moj put’ koju je stvorio s Đorđem Miljenovićem i Radeom Šerbedžijom. Spot je kreirao Marko Nemec i Hrvoje Baudoin. Pjesma je napisana na proljeće 2021. tokom pandemije, kada se Edo bavio pisanjem skica o odrastanju i izbjeglištvu u Hrvatskoj i prisjećao mnogih životnih situacija, vježbao zahvalnost u vremenu nesigurnosti.

Kad mu je Koolade poslao beat, Edo je noću napisao pjesmu i znao da će to biti pjesma koja će zatvoriti album. Đorđe je promijenio aranžman i ubacio muzički brejk koji je pjesmu odveo na novo mjesto. Edo je za kraj želio neki govor, recital, spoken word i odlučio se za Radea Šerbedžiju.

Pronašao je njegov broj, poslao mu pjesmu i nakon traženja odgovarajućeg teksta, Rade je poslao tekst Jergoviću. Tekst je malo prilagođen za Radu. Edo je snimio Radu u lobbyju zagrebačkog hotela, a pjesma je završena nakon par dana.

Najnovije objave