Subota, 2 Marta, 2024

Džinović od prijatelja dobio ponudu koja se teško odobija. Milioni eura za vilu

Najčitanije objave

Javnost je ostala iznenađena kada je saznala da se Haris Džinović razvodi od supruge Meline nakon više od 20 godina zajedničkog života. Meline je pjevaču podarila dvoje djece, a prema izvješćima medija, ona je ta koja je napustila njihovu porodičnu vilu na Sjenjaku, koju su godinama gradili.

Poznati muzičar se sa porodicom uselio u ovaj objekat 2021. godine, a Melina je navodno privremeno odselila u hotel dok ne pronađe sopstveni stan, dok je Haris ostao u vili sa sinom i kćerkom. Prema domaćim medijima, blizak prijatelj pjevača je navodno ponudio 3.000.000 eura za vilu.

U ovaj projekt pjevač je uložio oko dva miliona eura, a radovi su trajali jer su Haris i Melina često mijenjali planove, čak su i već izgrađeni zidovi bili rušeni kako bi se sve uskladilo sa Harisovom vizijom idealnog doma. O ovome je pjevač govorio javno.

Međutim, blizak prijatelj porodice Džinović tvrdi da su se okolnosti promijenile: “Haris se požalio bliskom prijatelju da mu razvod ne prija, da nije ni vjerovao da do toga može doći, ali ide dalje. Taj biznismen je bio zainteresiran da li planira nastaviti život u Beogradu u vili koju je izgradio ili razmišlja o prodaji. Dao mu je interesantnu ponudu, konkretno milion eura više nego što je on uložio. Cifra je primamljiva, ali Haris nije siguran da li će prihvatiti. Odluku će donijeti Harisov sin Kan, sa kojim se pjevač sve dogovara. Inače, taj čovjek posjeduje nekoliko objekata na popularnim lokacijama u prijestolnici, a Harisova oaza mira mu se posebno dopada zbog pogleda na Novi Beograd. Vidjećemo šta će odlučiti”, prenosi izvor, dok se pjevač još nije oglasio povodom ovih informacija.

Od sadržaja koji se nalazi u Harisovom domu, mnogi ostaju zapanjeni. U donjem nivou kuće nalazi se bazen, gdje njegova kćerka Đina često objavljuje atraktivne fotografije na društvenim mrežama. U blizini bazena smješten je vinski podrum s bogatim izborom vina iz raznih dijelova svijeta. Također, u posebnom dijelu vile nalazi se muzički studio.

Najnovije objave