Ponedjeljak, 20 Maja, 2024

Dolazi nam nova Bridget Jones. Marka više nema ali nam se vraća Hugh Grant!

Najčitanije objave

Nakon više od dva desetljeća, legendarna Bridget Jones vraća se na velika platna u svojem četvrtom nastavku, obećavajući gledateljima još jednu dozu neodoljivog humora, šarma i neočekivanih zapleta.

Iako nam je prvi susret s Bridget Jones bio krajem 90-ih godina prošlog stoljeća, njezin lik ostao je svjež u našim sjećanjima, poput najdražeg prijatelja s kojim se rado sastajemo iznova i iznova. Sada, uzbuđenje raste dok se bliži datum premijere četvrtog nastavka, zakazan za Valentinovo 2025. godine.

Ovaj put, priča se odvija u okruženju gdje se Bridget suočava s neočekivanim životnim izazovima. Radnja se odvija u vrijeme nakon što je Darcy poginuo u Sudanu i prikazuje život Jones kao udovice s dvoje male djece. Važnu ulogu imat će i novo glumačko pojačanje u serijalu, Leo Woodal kojeg smo prvo zamijetili u seriji ‘Bijeli lotos’, a nedavno gledali (i još gledamo, ne silazi s top liste) u Netflixovoj seriji ‘One Day’. U kakvom je on odnosu s Bridget? U četvrtom će im se nastavku pridružiti i Emma Thompson, koja je u ‘Bebi Bridget Jones’ glumila dr. Rawlings. Uz nju će se u novom nastavku filma pojaviti i Chiwetel Ejiofor. A dok čekamo novu ‘Bridget Jones’ mogli bismo pogledati stare nastavke ili barem onaj prvi. To je uvijek dobra ideja.

Premijera je najvaljena za 14. februar 2025. godine.

Najnovije objave