Subota, 2 Marta, 2024

Da li ste posjetili najveći i najluksuzniji hotel jedinog bh. grada na Jadranu?

Najčitanije objave

GRAND HOTEL NEUM 4* je hotel sa dugogodišnjom tradicijom, najveći i najluksuzniji hotel u Neumu. Suvremen dizajn, prekrasan pogled na more te mnoštvo dodatnih sadržaja čine ga idealnim mjestom za odmor, opuštanje ili održavanje kongresa.

Hotel posjeduje čak 400 luksuzno uređenih soba, od kojih većina ima pogled na more. Omiljeni adut ovog hotela za posjetioce i goste je zasigurno Premium Infinitiy bazen koji se nalazi na krovu hotela. Zbog svog karakterističnog položaja, pruža jedinstven užitak tokom cijelog dana, a posebno kada sunce zalazi u neumskom zaljevu. Pored toga, hotel ima još nekoliko bazena: zatvoreni/otvoreni bazen sa grijanom morskom vodom, vanjski dječiji bazen sa morskom vodom, te dječiji bazen u sklopu Premium Infinity bazena.

Posebna ponuda za goste hotela pripremljena je u Spa & Wellness centru koju se pruža na 2000 m2. Tus u ruska sauna, finska sauna, slana soba, tepidarium, parna kupelj, turski hamam, beauty salon, soba za opuštanje, VIP soba za parove sa jacuzzijem i saunom, te soba za masaže. Ova sjajna i bogata ponuda obećava jedinstven užitak i odmor za vaše tijelo i um tokom boravka u Grand Hotelu Neum.

Gosti Hotela imaju mogućnost korištenja Fitness centra, sa nesvakidašnjim pogledom na more. Za ljubitelje dobrog filma, tu je i kino dvorana sa 200 mjesta, kao Discotheque Paganini za noćni provod. Za goste koji uživaju u dodatnim aktivnostima, na raspolaganju su mini-golf tereni, tereni za boćanje i stolni tenis.
Kongresna dvorana Grand Hotela Neum je najveća u ovoj regiji – posjeduje čak 1000 mjesta, a moguće je iznajmiti i manje kongresne dvorane, sa 500, 200, 100 ili 50 mjesta. Svečane dvorane za vjenčanja primaju do 500 uzvanika, za one koji žele svoj najljepši dan prirediti u ovom hotelu.

Premium Lounge bar na krovu hotela pruža magičan pogled, a mlađi posjetioci uživat će i u Coctail baru na plaži, kao i u Baru na bazenu sa morskom vodom. Raznovrsna i bogata ponuda A La Carte restorana na plaži i u hotelu obećava praznik za vaše nepce, sa 800 sjedećih mjesta.

Grand Hotel Neum se pobrinuo da put do plaže za sve posjetioce bude što brži i jednostavniji – naime, hotel ima direktan put iz tri brza lifta direktno na plažu!

Uvjerite se u sve pogodnosti i kvalitetu Grand Hotela Neum 4* i ovo ljeto provedite u najvećem i najluksuznijem hotelu u Neumu!
Info: 📧 prodaja@hotel-neum.com 📞 +387 36 880 222

Najnovije objave