Ponedjeljak, 22 Aprila, 2024

Čola se počastio novom nekretninom

Najčitanije objave

Prema pisanju srpskih medija, Zdravko Čolić je kupio luksuzni penthouse u Zlatiboru, u kompleksku koji će navodno biti najmoderniji i najbogatiji u tom dijelu Srbije.

Tako mediji navode da je u toku izgradnja luksuznog zdanja s četiri nivoa, podzemnom garažom, restoranom, recepcijom na ulazu, dječjom igraonicom, spa-centrima, staklenim bazenom i heliodromom. Zdravko je navodno odučio kupiti stan upravo ovdje jer će se u ponuditi nalaziti i određeni medicinsko-sportski sadržaji, poput kriokomore i barokomore, a poznato je da on često koristi hiperbarične komore pomoću kojih održava dobro zdravlje i mladolik izgled.

Zdravko i njegova porodica inače žive u luksuznoj vili u mirnom dijelu beogradskog naselja Košutnjak, koju je neko vrijeme uspješno skrivao od javnosti, sve dok njegova kći Una nije počela objavljivati fotografije na društvenim mrežama.

Una Čolić
Una Čolić: Voli objavljivati fotografije na društvenim mrežama.

Vila je okružena zelenilom koje priječi znatiželjne poglede, no Una je na svojem Instagramu otkrila da se iza krije veliko dvorište s vrtom, bazenom i trampolinom, a njezine fotke otkrivaju i luksuznu unutrašnjost kuće.

Najnovije objave