Ponedjeljak, 22 Aprila, 2024

Azra Š. radila kao dadilja u Beogradu

Najčitanije objave

Dvadesetdvogodišnja Azra Š. koja je uhapšena po potjernici u Sarajevu zbog sumnje da je bila saučesnik u ubistvu Ranka Radoševića (54) Eskobara u Rušnju, dugo je na jednoj Facebook grupi za čuvanje djece tražila posao.

Naime, na Facebook grupi koja broji više od 10.000 članova, osumnjičena za ubistvo u Rušnju, Azra Š. pokušavala je da se angažuje kao dadilja. Odmah nakon hapšenja Azre Š. oglasio se administrator grupe sa upozorenjem o djevojci.

“Dragi članovi, moram sa vama da podijelim link i još jednom ponovim da dobro provjeravate koga angažujete. Nadam se da niko iz naše grupe nije sarađivao sa dole pomenutom djevojkom. Uhapšena je, napustila je grupu prije tri dana, ali se duže vrijeme oglašavala i tražila posao”, napisala je administartorka.

Djevojka se na grupi oglasila putem objave 26. januara ove godine, a putem komentara javljala na nekoliko oglasa roditelja koji su bili u potrazi za dadiljom.

“Drage mame, moje ime je Azra i studentkinja sam master studija sociologije u Sarajevu. Trenutno sam u Beogradu, a u Sarajevo bih morala ponekad otići na dan – dva zbog ispita. Imam dugogodišnje iskustvo sa čuvanjem djece, a do skoro sam čuvala četvoro u jednoj porodici. Lokacijski bi mi najviše odgovarao Zemun i okolina Zemuna, ali ako postoje linije do Vašeg mjesta stanovanja, onda nema problema. Ako Vam je potrebna osoba za čuvanje Vaših mališana javite mi se. Prijatan pozdrav svima”, napisala je.

Podsjećamo, Azra Š. (22) uhapšena je 14. marta po potjernici u Sarajevu zbog sumnje da je učestvovala u ubistvu Ranka Radoševića (54) Eskobara u Rušnju, prenosi Telegraf.

Ona se sumnjiči da je u Kraljevu ukrla ‘golf 4’ kojim su se Luka V. (35) i Stefan Z. (28) dovezli do pumpe, a nakon ubistva pobjegli. Ona je bila ta koja je kontaktirala Radoševića kako bi bili sigurni da će doći da proba vozilo koje su navodno prodavali.

Najnovije objave