Četvrtak, 19 Septembra, 2024

Neno Murić sprema spektakl u Sarajevu: Solistički koncert uz četiri posebne gošće

Najčitanije objave

Sve je spremno za veliki solistički koncert Nene Murića, koji će se održati 20. septembra u Domu mladih u Sarajevu. Ovaj vrhunski pjevač, poznat po svojoj energiji i emotivnim nastupima, podijelit će pozornicu sa četiri izuzetne pjevačice: Jelenom Tomašević, Šejlom Zonić, Andrijanom Božović i Jovanom Bojanić.

Pripreme za koncert

Neno je s oduševljenjem najavio da je dugo pripremao ovaj koncert kako bi publici pružio nezaboravno iskustvo. “Već nekoliko mjeseci sa svojom ekipom pripremam repertoar i prikupljam energiju za ovaj veliki solistički koncert u Sarajevu. Za mene je ovo veliki izazov i jako se radujem druženju sa publikom,” kazao je Neno, dodavši da je velika pažnja posvećena odabiru gostiju i scenografiji.

Dva dijela koncerta

Koncert će biti podijeljen u dva dijela. Prvi dio će donijeti presjek Neninih najvećih hitova i autorskih pjesama, dok će u drugom dijelu publika uživati u obradama popularnih pop kompozicija koje Neno često izvodi na zabavama. “Bit će tu i dueta, kao i posebnih iznenađenja za publiku,” otkriva Neno, naglasivši da će drugi dio koncerta biti omaž boemskim pjesmama.

Poziv publici

“Dođite u Dom mladih 20. septembra da pjevamo, plešemo i razmijenimo lijepu energiju,” poručio je Neno, koji je nedavno obradovao fanove novim singlom „Ko sam ti ja“, pjesmom koja je postala pravi ljetni hit.

Ulaznice za ovaj koncert, koji počinje u 21h, mogu se kupiti online putem platforme kupikartu.ba ili na biletarnicama Skenderije i BKC-a.

Najnovije objave