Utorak, 16 Jula, 2024

Jedinstvena online platforma za male privrednike “PRAVI LIDER”

Najčitanije objave

Agencija Republic idejni je tvorac jedinstvene online platforme za male privrednike PRAVI LIDER  (www.pravilider.ba) koju smo kreirali za naše poslovne partnere MIKROKREDITNU FONDACIJU LIDER. Ova jedinstvena platforma omogućava malim privrednicima da besplatno oglašavaju svoje proizvode i usluge, dobiju pristup za edukacije, oglase svoju potražnju za partnerstvom ili investitorom, te pročitaju sve aktualne javne pozive i važne informacije vezano za njihov biznis.

 

Također, platforma im omogućava i da kreiraju svoju mini web stranicu. Znamo da većina mikro preduzeća nemaju svoj kanal komunikacije i ova platforma će im umnogome pomoći da efikasno komuniciraju sa svojim kupcima. Ova platforma jedinstvena je ne samo u BiH, već i u region jer niti jedna platforma ne daje mogućnosti besplatne promocije uz postojanje mini web stranice ili profila klijenta sa svim podacima, uključujući i linkove ka njihovim mreža i web stranici.

Mali privrednici mogu postati članovi platforme Pravi lider na vrlo jednostavan način. Samo trebaju otići na stranicu www.pravilider.ba kliknuti na PRIJAVA i ispuniti generalije. Članovi Pravog lidera imaju mogućnost nuditi svoje proizvode i usluge u rubrici PONUDE, pročitati korisne savjete u rubric EDUKACIJE, te besplatno pogledati desetak webinara vezano za unaprjeđenje poslovanja. Za poljoprivrednike tu je Agro-kutak s vrlo korisnim savjetima od strane agronoma.

Rubrika SARADNJA je namijenjena za promociju i razvoj biznisa gdje članovi mogu tražiti umrežavanje, investitore ili ponuditi saradnju za kreiranje proizvoda.

U sekciji PODRŠKA BIZNISU se nalaze savjeti za pokretanje biznisa, unaprjeđenje biznisa, ali i uspješne priče klijenata.

Posebnost platforme se ogleda i u POSLOVNOM IMENIKU. Kada se korisnik registrira, automatski se nalazi u poslovnom imeniku koji se može pretraživati prema nekoliko filtera. Ovim je osigurana dodatna, besplatna i otvorena promocija za korisnike kako bi bili vidljivi 24/7.

Sve je prilagođeno jednostavnom upisu i korištenju platforme, te se nadamo da će uskoro veliki broj poduzetnika i proizvođača iskoristiti priliku da se registruje i ostvari benefite besplatne promocije, ne samo na platformi već i putem ostalih kanala MKF Lider koji im stoje na raspolaganju. Sve ovo je svakako razlog zašto postati dijelom poslovne zajednice Pravi lider.

Najnovije objave