Utorak, 22 Oktobra, 2024

Tragedija u KBC-u Zagreb: Smrt dugogodišnjeg direktora Ante Ćorušića

Najčitanije objave

Dugogodišnji direktor Kliničkog bolničkog centra Zagreb, dr. Ante Ćorušić, tragično je preminuo nakon pada u krugu bolnice. Prema informacijama koje prenosi Jutarnji list, nesreća se dogodila između zgrade Dermatologije i Objedinjenog hitnog bolničkog prijema (OHBP). Dr. Ćorušić je prilikom pada zadobio udarac u glavu te je preminuo na mjestu događaja.

Pokušaji reanimacije bezuspješni

Kolege iz bolnice su odmah priskočile u pomoć i pokušale ga reanimirati, ali, nažalost, napori nisu bili uspješni. Unatoč brzoj intervenciji, dr. Ćorušiću nije bilo spasa. Smrt ovog uglednog liječnika i direktora ostavila je šokirane njegove suradnike i medicinsko osoblje.

Policijska istraga

Na mjesto nesreće ubrzo je stigla policija koja provodi uviđaj kako bi se utvrdile sve okolnosti ove tragične nesreće. Detalji o tome kako je došlo do pada još uvijek nisu poznati, a istraga je u toku.

Smrt dr. Ante Ćorušića veliki je gubitak za hrvatsku medicinsku zajednicu. Bio je cijenjen ne samo kao direktor KBC-a Zagreb, već i kao iskusni liječnik koji je godinama doprinosio razvoju zdravstvenog sustava u Hrvatskoj.

Najnovije objave