Subota, 28 Septembra, 2024

Glasine o aferama izazivaju ozbiljnu krizu. Hoće li Vilijam i Kejt ponoviti dramu Čarlsa i Dajane?

Najčitanije objave

Dok svjetski mediji bruje o sve češćim glasinama o problemima u kraljevskom braku princa Vilijama i Kejt Midlton, mnogi se pitaju hoće li njihov brak završiti kao onaj njegovih roditelja, Čarlsa i Dajane. Spekulacije o nevjerstvu, te napetosti unutar doma izazvane funkcijama i javnim dužnostima, otvaraju pitanja o tome može li njihova veza izdržati pritisak.

Prema izvorima, princ Vilijam prolazi kroz težak period, a njegovu nelagodu dodatno pojačavaju glasine koje kruže o njegovim navodnim vezama s markizom Rouz Hanberi, ali i s muškarcima. Neki od medija pišu kako je njegova supruga, princeza Kejt, posebno pogođena pričama koje se ponavljaju te da je na rubu donošenja odluke o razvodu.

Zdravstveni problemi dodatno opterećuju Kejt

Anonimni izvor iz Bakingemske palate za “The Hollywood Reporter” otkrio je da je Kejt preplavljena emocijama, posebno zbog njenog zdravstvenog stanja. Početkom godine suočila se s ozbiljnim zdravstvenim problemima, što je njenu borbu s bračnim izazovima stavilo na drugo mjesto. Međutim, sada kada se osjeća bolje, ponovno preispituje svoju odluku o budućnosti braka.

“Već duže vrijeme razmišlja o razvodu. Prvi put su te misli postale ozbiljne kada su počele kružiti priče o Vilijamovim aferama, ali je zbog svog zdravstvenog stanja morala staviti te odluke po strani”, kazao je izvor. Kejt je navodno bila zahvalna suprugu na podršci tokom njenog liječenja, ali to nije bilo dovoljno da zaboravi stare probleme.

Nevjera i sumnje

Navodno, Kejt su posebno pogodile glasine o vezi između princa Vilijama i markize Rouz Hanberi, što je dodatno unijelo nemir u njihov brak. Međutim, ono što je za mnoge najšokantnije je informacija o Vilijamovim navodnim aferama s muškarcima. Princ je, kako se spekulira, imao blisku vezu s Džejsonom Knaufom, bivšim šefom za odnose s javnošću u kraljevskoj porodici, kao i s komandantom Robom Diksonom, koji je godinama bio Vilijamov najbliži saradnik.

Sumnje u vezu između Vilijama i Diksona dodatno su podgrijane kada je princeza Kejt postavila ultimatum: “On ili ja”. Odluka Diksona da se povuče iz službe nakon četiri godine saradnje s princom Vilijamom, prema insajderima, također je izazvala dodatne sumnje. Njihovo često zajedničko pojavljivanje, čak i na sportskim događajima, samo je pojačalo nagađanja o prirodi njihovog odnosa.

“Svaka žena bi bila užasnuta”

U svojim izjavama za medije, insajderi ističu da su glasine o nevjerstvu i izdaji duboko pogodile Kejt, posebno u trenucima kada se borila s ozbiljnim zdravstvenim problemima. “Svaka žena bi bila užasnuta da čuje ovakve priče o svom suprugu, a za Kejt je to bilo posebno teško, jer su glasine kulminirale baš kada je bila najranjivija”, kazao je izvor.

Iako niko iz kraljevske porodice još uvijek nije službeno komentarisao ove glasine, ni potvrdio ni demantovao informacije, jasna je slika da između Vilijama i Kejt ne cvjetaju ruže kako se to prikazuje u javnosti. Napetosti unutar porodice postaju sve vidljivije, a pitanje je hoće li se brak princa od Velsa i princeze Kejt održati ili će uslijediti dramatičan kraj.

Najnovije objave