Nedjelja, 22 Septembra, 2024

Žrtva braće Panić, kumčadi Vučića: ‘Trudna madam je na suprugu pokazivala šta da radim, dnevno smo imale…’

Najčitanije objave

Braća Uroš i Miloš Panić iz Srbije osumnjičeni su za organizaciju lanca prostitucije, a uspjeli su pobjeći u Hrvatsku samo nekoliko sati prije nego što su trebali biti uhapšeni.

Jedna od djevojaka koja je radila za njih svjedočila je pred tužilaštvom o načinu na koji je posao funkcionirao.

S. L. mi je pokazala na svom mužu šta trebam raditi. Imale smo oko 10 klijenata dnevno – izjavila je svjedokinja.
Jedna od žrtava, koja tvrdi da su braća Panić kumčad srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića, ispričala je da je prije tri godine na after partiju upoznala djevojku s kojom je razmijenila brojeve telefona. Nakon povremenih kontakata, ta djevojka ju je pitala da li je zainteresirana za posao. Prema informacijama koje je otkrio Blic, a koji je imao uvid u optužnicu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, rečeno joj je da je posao masaža cijelog tijela s dobrom zaradom.

Svjedokinja je opisala kako joj je trudna madam, S. L., na svom suprugu demonstrirala tehnike masaže s “ručnom završnicom”. Kako je izjavila, S. L. je bila u vidno poodmakloj trudnoći.

Dogovorile smo se da se nađemo u stanu, gdje su bili S. L. i njen muž. Tada me uputila u to što trebam raditi, uključujući masažu i završnicu. Naglasila je da ne smijem raditi ništa više od toga, a sve mi je demonstrirala na svom suprugu – ispričala je svjedokinja događaje iz oktobra prošle godine.
Tužilaštvu je također izjavila da su joj rekli kako je sve legalno i da će se brinuti o njoj. Cijena usluga u stanu u centru Beograda iznosila je 6.000 dinara (oko 100 KM), dok je u Zemunu iznosila 4.000 dinara (oko 66 KM).

Ja nisam određivala cijene, oni su to činili – dodala je svjedokinja.
Klijenti su dolazili nakon poziva na telefon, a dnevno je bilo u prosjeku desetak klijenata. Polovinu novca zadržavala je za sebe, dok je drugu polovinu predavala organizatorima.

Djevojka je provela desetak dana u stanu u Beogradu, sve dok policija nije upala.

Osim braće Panić, optuženi su i Ivan Z. (25), Vuk Stanković (21), S. L. (22) i D. L. (25). Optuženi su zbog osnovane sumnje da su u periodu od oktobra 2022. do oktobra 2023. godine navodili tri žene na prostituciju.

Podsjetimo, braća Panić su nakon raspisivanja potjernice pobjegli u Hrvatsku.

Najnovije objave