Nedjelja, 22 Septembra, 2024

Glumci iz serije “Prijatelji” zabrinuti za Matta LeBlanca nakon smrti Matthewa Perryja

Najčitanije objave

Kolege Matta LeBlanca (57) iz popularne serije “Prijatelji” izrazili su zabrinutost za njega, budući da se bliži godišnjica smrti njegovog bliskog prijatelja i kolege Matthewa Perryja. Od Perryjeve smrti u oktobru 2023. godine, LeBlanc se rijetko pojavljuje u javnosti, dok se još uvijek nosi s procesom žalovanja. Njegov nedavni izlazak u Los Angelesu dodatno je zabrinuo prijatelje i kolege, prenosi Daily Mail.

Izvori bliski glumcu navode da su njegovi kolege primijetili promjene u njegovom ponašanju i izgledu, koje su podstakle zabrinutost. Jennifer Aniston i ostali članovi ekipe iz serije “Prijatelji” posebno su zabrinuti zbog njegovog povlačenja iz društva i rijetkog kontakta. Prema izvorima za In Touch Weekly, LeBlanc je postao samotnjak i malo komunicira s kolegama, posebno nakon Perryjeve smrti.

“Ne zabrinjava ih samo njegov izgled, već i činjenica da je postao vrlo povučen. Prije smrti svog prijatelja, Matt je bio energičan i sretan, a sada djeluje kao da se ne osjeća dostojnim društva drugih kolega”, rekao je izvor.

Ova promjena u ponašanju izazvala je tugu među njegovim prijateljima, koji se nadaju da će se LeBlanc s vremenom osjećati bolje i ponovo uključiti u društveni život.

Najnovije objave