Petak, 20 Septembra, 2024

Jennifer Lopez i Ben Affleck predali zahtjev za razvod nakon dvije godine braka

Najčitanije objave

Nakon mjeseci špekulacija, glasine o razvodu Bena Afflecka i Jennifer Lopez su se potvrdile kada je slavna pjevačica 20. augusta podnijela zahtjev za razvod sudu u Los Angelesu. Ova vijest dolazi nakon dvije godine braka, a prema navodima Lopez, par je razdvojen od 26. aprila.

Signali o predstojećem razvodu pojavili su se ranije, kada su svjetski mediji izvijestili da par prodaje svoju luksuznu vilu u vrijednosti od 65 miliona dolara. Dodatno, njihova sve češća pojava u javnosti bez vjenčanih prstena i odvojeni izlasci dodatno su pojačali sumnje. Tokom ljeta, Jennifer Lopez je sama otputovala u Italiju, a 55. rođendan proslavila je bez supruga u Hamptonsu, dok je Affleck bio u Los Angelesu, gdje se iseljavao iz njihove zajedničke vile.

Problemi u njihovom braku postali su očigledni već u maju kada se Lopez sama pojavila na Met Gali, jednom od najvažnijih modnih događaja u svijetu.

Affleck i Lopez su obnovili svoju vezu u aprilu 2021. godine, nakon što je ona prekinula zaruke s bejzbol zvijezdom Alexom Rodriguezom, dok je Affleck okončao vezu s glumicom Anom de Armas. Godinu dana kasnije, Affleck je zaprosio Lopez, a par se vjenčao u julu 2022. godine u Las Vegasu, da bi mjesec dana kasnije organizirali veliku proslavu u čast svog braka.

Lopez je tada izjavila da su jedno drugo ponovo otkrili, dok je Affleck naglasio da ne želi da njihova veza bude izložena na društvenim mrežama.

Najnovije objave