Četvrtak, 19 Septembra, 2024

Dodik o Radojičiću: Razmaženo derište koje se uneredilo u pelenama

Najčitanije objave

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik žestoko se obrušio na nekadašnjeg stranačkog kolegu Igora Radojičića, koji je danas objelodanio da je zvanično registrovao svoju političku organizaciju, pišu Nezavisne novine.

“Razmaženo dijete koje se uneredilo u pelenama, pristao na spekulacije i bio je kao dio jednog kriminalnog sektora i to je za mene neprihvatljivo”, kazao je Dodik.

“Igor je ojačao partiju kad je izašao. Imali smo lažnu koncepciju o njemu. Nemam ni volje da mu poželim dobro, u političkom smislu, u ljudskom da. Imajući u vidu da je pristao da bude dio finansijski kriminalnog sektora… Igor nema nikakvu snagu. On je ko razmaženo dijete, stalno je nešto plakao, neko je trebao da mu briše suze i mijenja pelene”, žustro je odgovorio na pitanje N1.

Podsjećamo, Igor Radojičić, bivši gradonačelnik Banjaluke i predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske, zvanično je registrovao Nezavisni pokret “Svojim putem – Igor Radojičić”.

“Ovo smo čekali: Nezavisni pokret ‘Svojim putem – Igor Radojičić’ zvanično je registrovan kao politička organizacija! Idemo na izbore!”, objavio je Radojičić danas na društvenim mrežama, prenose Nezavisne.

Najnovije objave