Četvrtak, 19 Septembra, 2024

Mužu stavila lijekove u limunadu, strpala ga u gepek s ljubavnikom, pa ubila u šumi

Najčitanije objave

Policija je danas na konferenciji za medije iznijela detalje jezivog ubistva Saše Kulišića iz Doboja. Kulišić je ubijen jučer na području tog grada.

Načelnik Uprave policije Doboj, Slobodan Radinković, izvijestio je da je Policijska stanica Doboj 1 jučer primila obavijest o teškom ubistvu oko 11:50 sati. Policiju je pozvala žena, koja se kasnije ispostavila kao kuma osumnjičene A. K.

A. K. je osumnjičena za ubistvo supruga Saše Kulišića. Kuma je pozvala policiju i prijavila da su se njeni kum i kuma udaljili iz obiteljske kuće u ulici Miloša Obilića, gdje su pronađeni tragovi krvi na krevetu i gdje su ostala maloljetna djeca, dvije kćerke.

Policija je odmah reagirala i pokušala pronaći dvije osobe, počevši s pretpostavkom da se radi o nasilju u obitelji zbog tragova koje su pronašli. Djeca su zbrinuta uz pomoć Centra za socijalni rad u Doboju. Oko 13:50 sati, Policijska stanica Doboj 2 je dobila dojavu od građana da je u Preslici, u šumi, pronađeno tijelo muškarca.

Na mjestu događaja, policija je zatekla beživotno tijelo muškarca koje je bilo vezano. Ruke i noge su bile vezane, a ruke su bile vezane iza leđa. Selotejp traka bila je zalijepljena preko usta i glave žrtve.

Tijelo je identificirano kao osoba K. S. rođena 1978. godine, a njegov nestanak je ranije prijavljen oko 11:50 sati. Policija je brzo zaključila da bi A. K. rođena 1991. godine i L. D. rođen 2005. godine mogli biti povezani s ovim zločinom, temeljem ranijih informacija i njihove emotivne veze.

Policajci su identificirali L. D. oko 17-18 sati na području Doboja, priveli ga i doveli u policijske prostorije. Također, saznali su da se supruga pokojnika nalazi u Banjoj Luci, gdje su je uz pomoć banjalučke policije locirali i priveli u policijske prostorije Policijske uprave Doboj.

Policija je, nakon otkrića zločina, izvršila pretres više lokacija, uključujući stan u Banjoj Luci i obiteljsku kuću u Petrovu. Izvršen je također pretres četiri automobila.

Prema trenutnim saznanjima, čini se da je ovo djelo bilo namjerno planirano i izvršeno na okrutno i svirep način.

Najnovije objave