Ponedjeljak, 30 Septembra, 2024

Catherine Zeta-Jones čestitala rođendan Michaelu Douglasu na nesvakidašnji način: ‘Ponestaje mi ideja’

Najčitanije objave

Iako ih dijeli 25 godina razlike, holivudski par Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones rođeni su na isti dan. Sinoć su zajedno proslavili rođendane, a Zeta-Jones suprugu je uputila nesvakidašnju čestitku putem društvenih mreža.

Holivudska glumica Catherine Zeta-Jones (55) i njen suprug Michael Douglas (80) obilježili su zajednički rođendan. Na svom Instagram profilu, Zeta-Jones je podijelila crno-bijelu fotografiju na kojoj pozira u minimalističkom izdanju uz humorističnu rođendansku poruku.

“U rođendanskom odijelu! Nakon više od 25 godina dijeljenja rođendana sa suprugom, ponestaje mi ideja za poklone! Ovo je druga opcija, prva su loptice za golf… naravno”, napisala je glumica. Na fotografiji, snimljenoj u kupaonici, Zeta-Jones je prekrila strateška mjesta dok pozira ispred ogledala, noseći samo visoke potpetice.

Objava je izazvala brojne reakcije njenih pratitelja, s komentarima u rasponu od divljenja do kritike. Neki su napisali: “Sretan rođendan kraljice”, dok su drugi istaknuli: “Fotografija je sjajna, nema vremena za golf.” Ipak, neki su komentirali i s dozom kritike, nazivajući fotografiju “vulgarnom” i “bez stila”.

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas upoznali su se 1998. godine na Deauville Film Festivalu, a vjenčali su se 2000. godine. Glumica se u nekoliko intervjua osvrnula na uspone i padove u njihovom dugogodišnjem braku, uključujući period kada su se nakratko razdvojili 2013. godine, kada je Douglas pobijedio rak grla, a Zeta-Jones dobila dijagnozu bipolarnog poremećaja. Par se pomirio 2014. godine.

Govoreći o braku, glumica je istaknula da su izazovi neizbježni: “Nemoguće je da prođe bez uspona i padova ako živite s istom osobom i budite se s njom svaki dan. Volim biti u braku, ali kad razmislite o tome, to je luda stvar.”

Najnovije objave