Subota, 5 Oktobra, 2024

Duško Tošić na koncertu Milice Pavlović: “Je li tu? Ne, ne…”

Najčitanije objave

Bivši muž Jelene Karleuše, Duško Tošić, nastavlja biti u centru pažnje zbog pjevačica. Nakon neslavnog pokušaja s Severinom, sada je viđen na koncertu popularne pjevačice Milice Pavlović.

Milica Pavlović nedavno je nastupala u jednom beogradskom lokalu, a među brojnim gostima bio je i još uvijek službeni suprug njezine kolegice i prijateljice Jelene Karleuše – Duško Tošić.

Iako su trenutno u fazi sporazumnog razvoda, to nije spriječilo bivšeg nogometaša da uživa u noćnom provodu uz Pavlovićkine hitove.

Mediji su se pitali hoće li se Milica čuti s Jelenom nakon nastupa kako bi joj prenijela s kim je Duško proveo večer i što je radio.

“Je li tu? Super, drago mi je. Pitanje je hoću li ga vidjeti od bliceva. Uglavnom ga vidim, sigurno ću mu mahnuti i javiti mu se, a i on će meni. Vjerujte mi, imamo mnogo zanimljivijih tema od toga da pričamo gdje je, što radi i s kojom ženom. Ne, ne…” – izjavila je Milica.
Duško je do kasno u noć uživao u nastupu Milice Pavlović, privukavši pažnju mnogih djevojaka, od kojih su neke pokušale prići njegovom stolu.

Najnovije objave