Petak, 18 Oktobra, 2024

Pjevač Adi Šoše doživio saobraćajnu nezgodu, bez povreda nastavlja s koncertima

Najčitanije objave

Pjevač Adi Šoše jučer je doživio saobraćajnu nezgodu kada je udario u kamion, pri čemu je njegov automobil pretrpio oštećenja. Srećom, Adi je potvrdio da nije zadobio nikakve povrede, čime je umirio svoje obožavaoce koji su se zabrinuli za njegovo zdravlje.

“Sve je u redu, nisam povrijeđen, pa se sada mogu potpuno posvetiti koncertima i svojim fanovima”, rekao je Adi za Pink.

Pjevač je priznao da nije vješt u vožnji, posebno u gužvama, što je dovelo do nezgode. “Ne snalazim se baš najbolje u gužvama, i ovaj put mi se desio peh, ali sada je sve u najboljem redu”, kazao je Adi.

Također je otkrio da mu je parkiranje problem, pa često traži široka mjesta kako bi izbjegao udarce. “Slabo se snalazim u parkiranju i stalno se molim da nekoga ne udarim. Do sada sam dobio šest ili sedam kazni za vožnju. Vozim tek godinu i nešto dana”, dodao je kroz smijeh.

Iako je prošao kroz neugodnu situaciju, Šoše je optimističan i spreman da se vrati svojim nastupima, gdje će, kako kaže, dati sve od sebe za svoju publiku.

Najnovije objave