Petak, 18 Oktobra, 2024

Al Pacino potvrdio prekid veze s Noor Alfallah

Najčitanije objave

Tokom promocije svojih memoara pod nazivom “Sonny Boy”, legendarni glumac Al Pacino potvrdio je da je njegova veza s producenticom Noor Alfallah okončana. Ova vijest je došla nakon brojnih medijskih spekulacija, a Pacino je konačno progovorio o raskidu u sklopu intervjua povodom izlaska svoje autobiografije, zakazane za 15. oktobar.

Pacino, koji sada ima 84 godine, istaknuo je da su on i Alfallah ostali u prijateljskim odnosima te da zajedno brinu o svom sinu Romanu, koji je rođen prošle godine. Iako su se razišli, zajednička roditeljska obaveza prema sinu ostaje prioritet za oba partnera.

Odnos s Noor Alfallah i očinstvo

Veza između Pacina i Alfallah postala je javna 2022. godine, iako su se njih dvoje upoznali još krajem 2010-ih. U junu prošle godine, postali su roditelji sina Romana. Pacino je tada zatražio DNK test kako bi se potvrdilo njegovo očinstvo, što je privuklo veliku pažnju javnosti. Uprkos prekidu, Al i Noor su ostali posvećeni zajedničkom odgoju sina, iako datum njihovog raskida još uvijek nije poznat.

Spekulacije o novoj romansi

Prije dva dana, Noor Alfallah je viđena kako napušta Chateau Marmont Hotel u Los Angelesu u društvu komičara Billa Mahera. Ovaj izlazak je pokrenuo mnoge spekulacije o mogućoj novoj romansi, ali zvanična potvrda te veze još uvijek nije stigla.

Al Pacino je, tokom svoje više od pola stoljeća duge karijere, bio u vezi s brojnim slavnim ženama, uključujući Diane Keaton i Beverly D'Angelo, te je otac četvoro djece iz različitih veza. Njegov ljubavni život je uvijek bio pod lupom javnosti, no ovaj put se čini da su mir i zajednički interes za dijete u središtu njegovog odnosa s Alfallah.

Najnovije objave