Nedjelja, 10 Decembra, 2023

Zbog plastičnih operacija nije mogla produžiti vozačku: “Nisu mogli vjerovati da sam to ja”

Najčitanije objave

Denise Rocha, brazilski model, advokatica i bivša savjetnica u parlamentu, otkrila je svoju izrazitu fizičku transformaciju nakon što je započela s aktivnošću na OnlyFansu, platformi za odrasle.

Model koji je potrošio 250.000 funti (oko 286.000 eura) na estetske operacije sada je toliko promijenjen da ga nije moguće prepoznati čak ni na vlastitoj vozačkoj dozvoli. Podijelio je “zabavan” trenutak s fanovima kada je pokušao obnoviti vozačku dozvolu, ali su ga zbog neprepoznatljivog izgleda prvo odbili.

Ova 39-godišnja manekenka već je nekoliko puta bila glavna tema medijskih naslovnica zbog svoje transformacije, a na Instagramu je prati čak pet milijuna ljudi. Službenici koji su trebali izdati vozačku dozvolu zbunjeni su njenim izraženim povećanjem usana, novom strukturom čeljusti, nosa i obraza.

“Nisu mogli vjerovati da sam to ja. Razumijem njihov postupak i svjesna sam da moraju biti oprezni, ali bila je to zaista smiješna situacija i nisam to očekivala”, ispričala je Denise. Kako bi potvrdila svoj identitet, na kraju je morala koristiti drugi dokument. Na kraju im je pokazala identifikacijsku iskaznicu brazilskog odvjetničkog društva.

“Nikada nisam ni zamislila da ću se naći u ovakvoj situaciji. Shvaćam da sam se promijenila, ali da me pitaju jesam li to ja, to mi je nevjerojatno”, dodala je.

Na sreću, na kraju su riješili situaciju i Denise je dobila svoju vozačku dozvolu, ali je morala snimiti novu fotografiju i proći proces prepoznavanja lica.

Denise je prošla kroz tri operacije grudi, rinoplastiku, liposukciju i “intimnu operaciju”, uz tretmane pilinga kože botoksom i fenolom.

“Jako sam zadovoljna rezultatima i čvrsto vjerujem da će ovo izazvati divljenje kod ljudi”, zaključila je.

Najnovije objave