Petak, 2 Juna, 2023

Vatreni Mars ulazi u horoskopskog lava, donoseći sjajne vijesti za većinu znakova!

Najčitanije objave

Uzbudljivo razdoblje je pred nama! Mars je upravo prešao u horoskopskog lava, donoseći nam vijesti koje će obradovati većinu znakova. Konačno smo se oslobodili zbunjujućeg retrogradnog Merkura, a s dolaskom toplih ljetnih dana raspoloženje nam se podiže. No, tu nije kraj dobrih vijesti! Mars, planet energije, avanture i seksa, preuzeo je vladavinu u horoskopskom znaku lava od 20. svibnja do 10. srpnja.

Što to znači za nas? Mars u lavu donosi intenzivno i uzbudljivo razdoblje. Lav je poznat po snazi, samopouzdanju i dominaciji, dok je Mars planet strasti i bitke. Kombinacija ovih energija obećava nam prihvaćanje prilika, traženje zadovoljstva i uživanje u samopouzdanju.

Mars u lavu donosi promjene u našim životima. Očekujte pozive na otmjena mjesta, uzbudljiva druženja s prijateljima i bivšima te postignuća i nagrade u osobnom i poslovnom životu. Osjetit ćemo vibraciju vatrenosti i strasti, te će biti više glamuroznih događaja i napredovanja u karijeri.

Kada je riječ o ljubavi, Mars u lavu donosi strastvene trenutke i senzualnost. Bit ćemo hrabriji i spremni izići iz svoje zone komfora kako bismo osvojili posebnu osobu. Međutim, važno je biti oprezan da ne povrijedimo druge ili ne budemo povrijeđeni.

Što se tiče karijere, ovo je vrijeme za promaknuća i nove poslovne prilike. Osjećat ćemo da možemo ostvariti nemoguće i postići izvanredne rezultate. Spremni smo se suočiti s izazovima i ostvariti svoje ciljeve.

Ipak, treba biti oprezan s prevelikim samopouzdanjem. Ponekad se možemo osjećati kao da smo u pravu, čak i kada to nije slučaj. Budite pažljivi da ne izazovete nepotrebne sukobe ili ne privučete negativnu pažnju na sebe.

Uživajte u ovoj vatrenoj i dinamičnoj fazi koju donosi Mars u lavu, iskoristite prilike i pokažite svoju snagu i samopouzdanje. Nakon što vladavina Marsa završi, pazite na eventualne posljedice, ali sada se prepustite uživanju u životu punom strasti i mogućnosti!

Najnovije objave