Nedjelja, 10 Decembra, 2023

Supruga napustila zvijezdu ‘Ludih sedamdesetih’ nakon osude za strašan zločin

Najčitanije objave

Danny Masterson, poznat po ulozi u seriji “Lude Sedamdesete”, nedavno je osuđen na 30 godina zatvora zbog optužbi za silovanje dviju djevojaka. Spomenula se i treća djevojka, ali nisu bili dostupni dovoljni dokazi za njegovu osudu za taj slučaj, pa je optužnica odbačena.

Svi ti strašni događaji datiraju iz 2003. godine, u vrijeme snimanja serije. Zanimljivo je napomenuti da su i djevojke koje su bile žrtve Mastersonovih djela bile članice scijentološke crkve, kao i sam Masterson.

Iako je Mastersonova supruga bila vidno potresena i razočarana sudskom presudom, Danny nije pokazao slične emocije. Umjesto toga, dajući joj poljubac, otputovao je u zatvor.

Scijentološka crkva je poznata po svojoj strogoj politici rješavanja unutarnjih problema među članovima, tako da je dugo trebalo djevojkama da izađu s pričom o svojim iskustvima.

Mastersonova supruga, Bijou Phillips, bila je čvrsto uz njega tijekom cijelog sudskog procesa, ali je na kraju ipak donijela odluku o razvodu samo nekoliko dana nakon što je on osuđen. Službeni zahtjev za razvod predala je sudu u Kaliforniji.

“Nakon teške odluke, gospođa Phillips je odlučila zatražiti razvod od svog supruga. Njezin glavni prioritet je dobrobit njihove kćeri. Ovo je bilo izuzetno teško razdoblje za njihov brak i obitelj.

Gospodin Masterson uvijek je bio podrška gospođi Phillips tijekom najtežih trenutaka u njenom životu. Gospođa Phillips priznaje da je gospodin Masterson divan otac njihove kćeri”, izjavio je njen odvjetnik, Peter A. Lauzon.

Danny i Bijou imaju kćerku po imenu Fianna Francis Masterson.

Najnovije objave