Utorak, 16 Jula, 2024

Strašan zločin u Teksasu. Ubio majku, očuha, sina, sina bivše djevojke, a onda i sebe

Najčitanije objave

Strašna tragedija desila se u Teksasu kada je muškarac ubio svoju majku, očuha, sina i 4-godišnjeg sina bivše djevojke u pucnjavi. Ubica je poslije masakra izvršio samoubistvo, javljaju američki mediji. Zločin se dogodio ovog vikenda. Još troje ljudi ozlijeđeno je u pucnjavi na dvije lokacije.

Neposredno poslije ponoći hitne službe su obaviještene o tome da je muškarac ubio članove svoje obitelji u kući u Corsicani, jugoistočno od Dallasa, rekao je u priopćenju načelnik policije Corsicane Robert Johnson.

Policajci su pronašli majku osumnjičenog, Connie Mimms (61), i njegovog očuha, Williama Mimmsa (68), mrtve od prostrjelnih rana, rekao je Johnson. Još dvije osobe koje su upucane odvedene su u bolnicu u Dallas. Zamjenici šerifa okruga Navarro otišli su na drugo mjesto zločina, gdje su pronašli mrtvog muškarca i dijete. Tamo je bila još jedna teško ozlijeđena osoba koja je hospitalizirana.

Policija je identificirala žrtve kao sina ubojice, 21-godišnjeg Joshuu Milazza, i 4-godišnjeg Huntera Freemana, sina bivše djevojke. Ubica, Kevin Milazzo, proglašen je mrtvim u bolnici, priopćila je policija. Istraga je u toku.

Najnovije objave