Četvrtak, 21 Septembra, 2023

Potukle se ljubavnice Gorana Bregovića

Najčitanije objave

Goran Bregović je nedavno postao predmet natpisa u srpskim medijima koji tvrde da se dvije dame potukle zbog njega, iako je već godinama u stabilnom braku sa suprugom Dženanom Sudžukom. Prema navodima Kurira, incident se dogodio u Parizu, gdje je Bregović navodno imao tajnu vezu prvo s jednom, pa zatim s drugom djevojkom. Problemi su nastali kada su njegove ljubavnice saznale jedna za drugu, a tada je došlo do sukoba.

“Bregović privatni život uglavnom dobro čuva. Ponekad se otkriju neke emotivne tajne, ali to se rijetko događa. On pazi na svoju izloženost javnosti, gdje se pojavljuje i s kime putuje. Međutim, u jednoj situaciji nije mogao kontrolirati stvari. Mjesecima je bio u paralelnoj vezi s dvije žene. Volio ih je i poštovao na svoj način i nije mogao odlučiti koju bi ostavio”, rekao je izvor za Kurir.

Nije poznato kako su ljubavnice saznale jedna za drugu, ali su se navodno posvađale i čak se potukle u hotelu u Parizu, gdje je Bregović iznajmljivao sobe za svoje susrete s njima. Bregović je navodno bio u šoku kada su ga ljubavnice suočile s činjenicom da su oboje u vezi s njim, a osiguranje hotela ih je moralo razdvojiti nakon što su se počupale i posvađale.

Muzičar se navodno povukao iz obje veze nakon ovog incidenta jer nije želio da se to sazna, ali je nakon nekog vremena ponovno počeo viđati obje žene. Bregović je u braku s Dženanom Sudžukom već više od 30 godina i zajedno imaju tri kćeri – Unu, Lulu i Emu.

Najnovije objave