Ponedjeljak, 27 Marta, 2023

Ovako je Shakira otkrila da je Pique vara i dovodi drugu u njezin dom

Najčitanije objave

Turbulentan odnos pjevačice i njezinog bivšeg partnera, nogometaša Gerarda Piquea, i dalje je vruća tema. Kruže razne teorije o raskidu slavnog para. Španjolski su mediji otišli korak dalje i tvrde da je za sve kriva – marmelada.

Navodno je Shakira po povratku kući s putovanja u hladnjaku zatekla do pola praznu teglicu marmelade od jagode, a da je pritom dobro znala da Gerard Pique ni njihova djeca ne vole jesti tu marmeladu.

Obožavatelji smatraju da njezin spot iz 2022. ‘Te Felicito’ prikazuje navodni incident jer pjevačica u spotu otvara hladnjak i pronalazi glavu Rauwa Alejandra, glazbenika s kojim je surađivala na pjesmi. Na taj način su dali naslutiti da je slavna Kolumbijka ‘aferu supruga otkrila u hladnjaku’

U jednom od intervjua koji je Pique dao nekoliko mjeseci prije rastanka sa slavnom pjevačicom, 23-godišnja studentica Clara Chia Marti je prošla iza njegovih leđa. Taj intervju snimljen je u Piqueovoj kući deset mjeseci prije prekida sa Shakirom, što znači da je Clara bila u njihovoj kući u kojoj je u tom trenutku živjela i glazbenica.

Podsjetimo, kolumbijska zvijezda i španjolski nogometaš okončali su svoju vezu lani nakon 11 godina. Kako joj je 91-godišnji otac hospitaliziran u Barceloni, preseljenje sa sinovima Milanom i Sashom u Miami stavila je na čekanje.

Najnovije objave