Subota, 10 Decembra, 2022

Nakon rasprave s odvjetnicima, Shakira je bila presretna, dok se Piqueu potonule sve lađe

Najčitanije objave

Dan nakon što je objavljeno da Gerard Pique ima novu djevojku, 12 godina mlađu studenticu, internetom se proširila fotografija nasmijane plavuše za koju autori tvrde da je upravo Clara Chia Marti, čiji je identitet španjolski nogometaš htio držati u tajnosti. Navodno je nogometaš prevario popularni pjevačicu, zbog čega se par rastao.

I dok se pisalo kako je Shakira iznimno bijesna nakon svega što se dogodilo, čini se da je situacija potpuno drugačija nakon što je par i službeno prekinuo. Iako nikada nisu bili službeno u braku, morali su s odvjetnicima potvrditi prekid kako bi riješili pitanja oko imovine i skrbništva nad djecom.

Odlučeno je da će djeca živjeti s majkom, dok je nogometaš inzistirao da se ne presele u Miami i ostanu u Barceloni kako bi bio bliže svojoj djeci.

No, očito nije prošlo kako je Pique htio. Sastanak u odvjetničkom uredu trajao je nekoliko sati, a novinari su nestrpljivo čekali ispred zgrade kako bi uhvatili reakcije popularnog para.

Nakon rasprave s odvjetnicima, Shakira je bila presretna, dok se Piqueu potonule sve lađe
Pique je prvi izašao iz ureda i nije bio nimalo raspoložen. Nije davao izjave, a na licu se vidjelo da nije zadovoljan ishodom. S druge strane, Shakira je izgledala presretno. Ona je izašla nešto kasnije s osmijehom od uha do uha.

Pozdravila je novinare i veselo napustila mjesto “zločina”. Španjolski mediji prenose kako je Pique na kraju popustio i dopustio da djeca odu u Miami sa Shakirom.

Najnovije objave