Ponedjeljak, 25 Septembra, 2023

Najbrže brijanje nogu ikad: Tehnika uz koju ćeš obrijati noge i za manje od jedne minute

Najčitanije objave

Tijekom ljeta češće brijemo noga, a pošto se većini cura ovo ipak ne da raditi, sigurno će ti pomoći viralna tehnika s kojom ćeš ih obrijati u rekordnom roku. Pojavila se još prije par godina, ali ako ti je promakla, sada ćeš saznati što propuštaš.

Svatko tko ovako još uvijek ne brije noge, propušta! Na TikToku se pred par godina pojavila viralna tehnika brijanja nogu gdje su cure tvrdile da im treba 10-ak sekundi za obrijati jednu nogu. Zvuči ludo i savršeno, čak i malo predobro da bi bilo istina. Morali smo ju isprobati i uvjeriti se može li ovo stvarno biti istina. I može. Ukoliko još uvijek ne znaš za nju i treba ti sto godina da obriješ noge, vrijeme je da se to promijeni.

Sada je s dolaskom toplijeg vremena opet počela trendati na društvenim mrežama. Radi se o brijanju s britvicom, a jedino bitno što ti treba je oštra britvica. Zatupljene bacamo u smeće! Vrlo je slično standardnom brijanju, a razlika je jedino u potezima britvice.

Kada napraviš sve što radiš prije brijanja i staviš pjenu, promijeni način povlačenja britvice. Da bi bila super brza, britvicu nemoj uopće podizati s kože. Samo idi gore – dolje po nogama, u krug. Pripazi oko koljena da se ne porežeš i to je to. Noge su ti obrijane u rekordnom vremenu. Bitno je staviti pjenu da bi britvica lijepo klizila, nikako ovo nemoj raditi na suho ili samo na mokroj koži bez ikakvog dodatnog proizvoda. Nema nikakve razlike naspram „normalnog“ brijanja, osim činjenica je ovako puno brže. Isprobaj!

Najnovije objave