Petak, 22 Septembra, 2023

LUDILO! Republikanka u utrci za Senat repa o oružju, Bogu i obitelji

Najčitanije objave

Da utrka za Senat u saveznoj državi Utah ne bude dosadna pobrinula se republikanska kandidatkinja Linda Paulson. Ta je konzervativka snimila video u kojem je odrepala svoju izbornu kampanju, a sve je popratila osebujnim plesnim pokretima dok joj je iza leđa neizostavna američka zastava.

Tako, među ostalim, repa o tome kako “voli Boga, obitelj i Ustav” (god, family, constitution), navodi kako je ”za život” (pro life) i ”za policiju” (pro police), kao i za pravo posjedovanja oružja i slobodu govoru. Sve se to, otpjevano na engleskom jeziku, i rimuje.

Podsjetimo, republikanci glasno podržavaju posjedovanje oružja, a jedna od njihovih teza je da bi se brojne masovne pucnjave u SAD-u spriječile da je više ljudi naoružano, poput, primjerice, učitelja u školama.

Kako bi naglasila koliko su joj važne obiteljske vrijednosti u video je ubacila i fotografiju sa suprugom, na kojoj poziraju pokraj torte. Ova republikanka mislila je na svaki detalj pa je tako cijelo vrijeme u videu odjevena u boje američke zastave. Jedinstveni predizborni spot, koji je Paulson podijelila na svom You Tube kanalu, izazvao je brojne reakcije na Twitteru – jednima je urnebesan, drugi su zgroženi.

Na njezinoj službenoj stranici piše sljedeće: “Kao mnogi od vas, frustrirana sam ovime što se događa u društvu. Posvećena sam Bogu, obitelji i ustavu. Ako je to ono što cijenite, željela bih biti vaš glas”.

Najnovije objave