Srijeda, 24 Jula, 2024

Ljubavna priča Luke i Vanje Modrić

Najčitanije objave

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić, upoznao je svoju suprugu Vanju kad je imao 19 godina, a ona 25. Vanja je tada radila u agenciji Mamić Sport. Njihova ljubav počela je telefonskim razgovorom koji je trajao tri sata dok je Luka bio na pripremama mlade reprezentacije.

Početak veze i vjenčanje

Luka i Vanja su se vjenčali 2010. godine u intimnoj ceremoniji u Zagrebu. Vanja je nosila elegantnu sivu haljinu koja je naglašavala njezin trudnički stomak. Godinu dana kasnije održali su veliko crkveno vjenčanje u crkvi Majke Božje Lurdske, gdje ju je do oltara dopratio Zdravko Mamić. Proslava je bila u hotelu Westin, uz nastupe poznatih izvođača poput Mladena Grdovića, Halida Bešlića i klape Intrade.

Porodica i podrška

Tokom braka, Luka i Vanja dobili su sina Ivana te kćerke Emu i Sofiju. Vanja je Luki stalna podrška, prateći ga na utakmicama i zajedno donoseći sve važne odluke u njegovoj karijeri.

Zajednički život

Njihova veza temelji se na dubokom razumijevanju i podršci. Luka je opisao kako su se brzo zaljubili nakon prvih nekoliko susreta, shvativši da su srodne duše. Njihova ljubav i podrška jedno drugom ostaju nepromijenjeni, što je vidljivo kroz njihove zajedničke odluke i svakodnevni život.

Ova priča o ljubavi i zajedništvu između Luke i Vanje Modrić inspiracija je mnogima, pokazujući snagu prave ljubavi i podrške.

Najnovije objave