Srijeda, 24 Jula, 2024

Kamera u moru snimila bizarno stvorenje koje se transformira poput izvanzemaljca (VIDEO)

Najčitanije objave

Snimka prikazuje bizarno ‘vanzemaljsko stvorenje’ kako se pretvara u potpuno novu zvijer 3700 stopa pod vodom. Biće je snimljeno daljinski upravljanim vozilom (ROV) u dubinama Indijskog oceana, u blizini istočne obale Afrike.

Isječak prikazuje kako stvorenje lebdi gledajući, ali se nakon 40 sekundi iznenada pretvara u drugi oblik – navodno kao odgovor na potisnike ROV-a. Nakon što ju je 2013. objavio YouTuber CaptainJRD, skupila je više od pet milijuna pregleda, zajedno s hiljadama komentara zbunjenih gledatelja.

CaptainJRD je napisao: “Ovaj je video snimljen ROV-om (vozilo na daljinsko upravljanje) na dubini od 3753 ft u Indijskom oceanu u neposrednoj blizini bušotine. Pri kraju snimke možete vidjeti kako stvorenje biva uhvaćeno u izlaz iz ROV potisnika. Video nije mijenjan i snimljen je s istočne obale Afrike”, napisao je prenosi Klik.hr.

Snimka je mnoge zaprepastila, a jedna je osoba komentirala: “Ovo je razlog zašto nikad ne idem dublje od 300 stopa pod vodu kad idem na plažu.” Netko drugi je rekao: “Ovo mora biti stvorenje koje izgleda najvanzemaljskije što sam ikada vidio. Oblik koji je to stvorenje imalo u početku je izgledao kao čudan drevni simbol, a način na koji se iz te faze pretvorilo u svjetleće stvorenje s pulsirajućim svjetlima je sulud!”

Treći je napisao: “Zar nitko neće govoriti o tome kako je izgledalo kao disko kugla nakon što se transformirala? Ovo je nevjerojatno otkriće.” Četvrti je dodao: “Čvrsto vjerujem da sve duboko u oceanu izgleda kao vanzemaljac. Također se kladim da postoji mnogo ludih vrsta koje nikada prije nismo vidjeli, dovraga, ne bih se toliko iznenadio da 900 milijuna godina star dinosaur obitava na dnu oceana.”

Najnovije objave