Srijeda, 24 Jula, 2024

IV B2B susret kluba Pouzdanih u Tešnju: Održiva poslovna budućnost

Najčitanije objave

U prelijepom ambijentu Intermezzo Grande salona u Tešnju, održan je četvrti B2B susret Kluba pouzdanih pod nazivom “Pouzdanost: Pokretačka snaga održivosti”. Događaj je organizovala LRC Grupacija u saradnji s Udruženjem privrednika “Biznis centar” Jelah-Tešanj, okupivši predstavnike različitih sektora i medija.

Značaj susreta

Ovi B2B susreti zamišljeni su kao prilika za umrežavanje, razmjenu poslovnih iskustava i otkrivanje neiskorištenog potencijala. Cilj je izgradnja povjerenja u poslovanju, poticanje inovacija i promoviranje održivih praksi.

Pozdravne riječi

Program je otvorio načelnik Tešnja, Suad Huskić, istakavši važnost zajedničkog truda u transformaciji općine u uspješnu ekonomsku destinaciju. Saća Prnjavorac, predsjednica Udruženja privrednika “Biznis centar” Jelah-Tešanj, naglasila je značaj pouzdanosti kao temelja poslovne filozofije.

Inspirativni govori i panel diskusije

Jadranka Kuljanin, generalna direktorica LRC bonitetne agencije, izrazila je ponos zbog uspjeha dosadašnjih susreta. Ahmet Egrlić, potpredsjednik Vanjskotrgovinske komore BiH, pohvalio je projekat za promoviranje pouzdanih kompanija. Inspirativna priča Izudina Ahmetlića, vlasnika Hifa-Oil Grupe, dodatno je osnažila poruku važnosti pouzdanosti u poslovanju.

Panel diskusija: Održiva poslovna praksa

Panel diskusija uključivala je stručnjake poput Amele Muftić iz Halcom d.o.o. Sarajevo, Dejana Vukosavljevića iz Vienna osiguranja VIG i Ranke Cerovine Fržović iz m
. Razgovarali su o tome kako pouzdanost i inovacije igraju ključnu ulogu u izgradnji povjerenja i dugoročnih poslovnih odnosa.

Priznanja i zahvalnice

Prepoznajući izvanredne primjere poslovanja, dodijeljena su priznanja bonitetne pouzdanosti kompanijama poput Madi d.o.o. Tešanj, Oaza, Vispak, Zos Media i Intermezzo Group. LRC Grupacija također je dodijelila zahvalnice partnerima i prijateljima projekta.

Budući planovi

Do kraja godine planirani su susreti u Tuzli i Mostaru, nakon čega slijedi gala svečanost kojom će biti zatvorena faza projekta 2023/24 i otvorena nova za period 2024/25.

Partneri i prijatelji događaja

Događaj su podržali Općina Tešanj, NLB Banka Sarajevo, ma.d., Vienna osiguranje VIG, Intermezzo Group, Vispak, Madi d.o.o. Tešanj, Voda Oaza, ZOS Media, Klas d.d., Avon, Svjetlostkomerc, Bandido i Silvermoon d.o.o.

IV B2B susret Kluba pouzdanih u Tešnju pokazao je koliko je važna pouzdanost u poslovanju, potičući nove saradnje i promovirajući održive poslovne prakse. Ovi susreti ne samo da jačaju ekonomsku stabilnost regije, već i pružaju inspiraciju za buduće poslovne poduhvate.

Najnovije objave