Utorak, 16 Jula, 2024

Firma osnovana prije dva mjeseca dobila tender vrijedan 37,1 milion KM

Najčitanije objave

Preduzeća “Eko euro tim” iz Krupe na Vrbasu i novoosnovana firma “Vodoprivreda” iz Banjaluke dobile su ugovor vrijedan čak 37,1 milion maraka za investiciono održavanje vodoprivrednih objekata u 11 opština i gradova, prema saznanjima portala Akta.ba.

Registrovano je da je firma “Vodoprivreda” iz Banjaluke osnovana prije samo dva mjeseca, tačnije 18.04.2023., a njen direktor je Marko Mazalica.

Interesantno je da je tender za nabavku usluga investicionog i redovnog održavanja vodoprivrednih objekata na teritoriji 11 opština i gradova bio raspisan u martu, mjesec dana prije osnivanja spomenute kompanije.

Na osnovu ovih činjenica, može se primijetiti da je firma koja postoji samo dva mjeseca dobila ugovor vrijedan desetine miliona maraka od države.

Prema obavještenju o dodjeli ugovora, i firma “Eko euro tim” će zajedno s “Vodoprivredom” obavljati investiciono i redovno održavanje vodoprivrednih objekata na teritoriji Prijedora, Gradiške, Bijeljine, Kozarske Dubice, Srpca, Broda, Dervente, Modriče, Šamca, Donjeg Žabara i Pelagićeva u naredne četiri godine.

Ukupno su pristigle tri ponude na tender, a prihvatljiva je bila samo grupa ponuđača “Eko euro tim” i “Vodoprivreda”.

Dragiša Tubić je vlasnik firme “Eko euro tim”, koja nije prvi put dobila tako vrijedan ugovor od “Voda Srpske”, navodi se u članku portala Akta.ba.

Najnovije objave