Srijeda, 24 Jula, 2024

Euro 2024: Sve što trebate znati o turniru u Njemačkoj

Najčitanije objave

Europsko nogometno prvenstvo 2024. godine održat će se od 14. juna do 14. jula 2024. u Njemačkoj, a turnir obećava uzbuđenje i vrhunsku nogometnu akciju. Evo što trebate znati o nadolazećem spektaklu.

Lokacije i stadioni

Turnir će se održati u deset gradova širom Njemačke, uključujući Berlin, München, Frankfurt i Hamburg. Svaki grad ponudit će jedinstvenu atmosferu i modernu infrastrukturu za navijače i igrače.

Format turnira

Euro 2024 će imati 24 reprezentacije koje će se natjecati u šest grupa po četiri ekipe. Najbolje dvije ekipe iz svake grupe, zajedno s četiri najbolje trećeplasirane ekipe, napredovat će u nokaut fazu.

Kvalifikacije i sudionici

Kvalifikacije za Euro 2024 još su u toku, s mnogim vrhunskim reprezentacijama koje se bore za mjesto na turniru. Njemačka kao domaćin automatski je kvalificirana.

Infrastruktura i pripreme

Njemačka je poznata po svojoj izvanrednoj infrastrukturi, a pripreme za turnir uključuju modernizaciju stadiona i poboljšanje prijevozne mreže kako bi se osigurala najbolja moguća iskustva za navijače.

Očekivanja i favoriti

S obzirom na povijest i kvalitetu ekipa, očekuje se da će Njemačka, Francuska, Španjolska i Engleska biti među favoritima za osvajanje naslova. Međutim, nogomet je nepredvidljiv sport, i uvijek postoji mogućnost iznenađenja.

Euro 2024 obećava da će biti spektakularan događaj, donoseći zajedno najbolje europske reprezentacije i navijače iz cijelog svijeta. Uz vrhunsku organizaciju i uzbuđenje na terenu, turnir će zasigurno biti nezaboravan. Pripremite se za ljeto puno nogometnih uzbuđenja!

Najnovije objave