Ponedjeljak, 25 Septembra, 2023

Dodik na sastanak u Konjicu stigao helikopterom

Najčitanije objave

Bahaćenju Milorada Dodika nema kraja. Naime, predsjednik manjeg entiteta je na sastanak u Mostar sa predstavnicima “Trojke” i HDZ-a stigao helikopetrom.

Danas je Konjic u fokusu bh. javnosti zbog sastanka koji se održava u jednom ugostiteljskom objektu, a tema je Ustavni sud BiH. Predstavnici federalne vlasti su stigli automobilom, dok je predsjednik RS-a, Milorad Dodik, došao helikopterom.

Predsjednik RS-a i lider SNSD-a, Milorad Dodik, odlučio je putovati helikopterom vjerovatno imajući u vidu dug i naporan put iz Banje Luke do Konjica, pogotovo pri toplijim temperaturama. Na fotografijama se može vidjeti kako je sletio na gradski stadion u Konjicu, gdje su ga čekali automobili i pratnja kojom će stići do hotela u kojem su već stigli neki političari. Sastanku će uz Dodika prisustvovati i Sanja Vulić, šefica Kluba zastupnika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamenta BiH.

Trenutno se u Konjicu održava sastanak lidera Trojke, na kojem su prisutni Edin Forto, Predrag Kojović, Elmedin Konaković, Kemal Ademović, Zukan Helez i Nermin Nikšić, kako su izvijestili reporteri Klix.ba, koji se također nalaze u Konjicu. Nakon toga, planirani su sastanci s predsjednikom SNSD-a, Miloradom Dodikom, i HDZ-a BiH, Draganom Čovićem.

Najnovije objave