Petak, 2 Juna, 2023

Atrakivna Penelope Cruz oduševila izgledom

Najčitanije objave

Otvaranju kulturnog centra Nita u Mumbaiju prisustvovale su mnoge svjetske zvezde, poput Gihi Hadid, Zendaye, Priyanke Chopre.

Glumica (48) se pobrinula da se svi okreću za njom zahvaljujući glamuroznoj baby roze haljini sa zadivljujućim perjem i dramatičnim ogrtačem.
Penelopeina haljina je bila urezana kako bi pokazala njen zategnuti struk i bila je upotpunjena steznikom. Povećala je svoju visinu parom srebrnih potpetica s remenima i dodacima nekoliko visećih minđuša.

Zvijezda je svoju sjajnu braon kosu oblikovala u elegantan visoki rep sa obimnim loknama, a izgled je upotpunila blistavim nijansama šminke.

Također, šuška se i kako ona i njena kolegica glumica Scarlet Johanson ponovo zajedno rade, nakon scena u filmu “Vicky Christina Barcelona” reditelja Woody Allen-a, sa glumcem Havierom Bardemom.

Izgleda da Johansson i Cruz pregovaraju o saradnji s Michaelom Fassbenderom i Owenom Wilsonom u Netflixovom filmu režiserke Nancy Meyers. Riječ je o filmu sa velikim budžetom naziva “Paris Paramount” koji priču o vrhunskom filmskom dvojcu koji se nevoljko okuplja na setu nakon što su se zaljubili i odljubili jedno u drugo.

Najnovije objave